

Gli aceti e i condimenti sono diventati un elemento immancabile sulla tavola di tutti i giorni.
“La Dispensa di Amerigo” propone diverse tipologie di condimenti per soddisfare le esigenze di ogni consumatore. Dal più conosciuto Aceto Balsamico di Modena IGP all’antica ricetta della Saba, proponiamo prodotti dalle differenti caratteristiche e modi d’uso. All’interno di questa linea è presente inoltre il Condimento Amerigo, dalla maggiore densità rispetto al classico aceto balsamico, e il ricercato Aceto Balsamico “Il Mio”, che racchiude tradizione e origini di questo brand.
I PRODOTTI
Showing all 4 results
Amerigo Condiment
CATEGORIA: Vinegars and Condiments
Our Amerigo Condiment is made from the cooked must of Trebbiano and Lambrusco wines. Its sweet-and-sour yet well-balanced flavour make this an extremely versatile product.

Balsamic Vinegar of Modena “IL MIO” PGI
CATEGORIA: Vinegars and Condiments
“Il Mio” Balsamic Vinegar of Modena PGI (Protected Geographic Origin) “Amerigo Vespucci”, produced without the addition of colourings or thickeners, has a noticeably sweeter taste than the traditional balsamic vinegar.

Balsamic Vinegar of Modena PGI
CATEGORIA: Vinegars and Condiments
Balsamic Vinegar of Modena PGI (Protected Geographical Indication), produced without the addition of thickeners or colourings, brings out the flavour in any dish.

Saba Cooked Must
CATEGORIA: Vinegars and Condiments
“La Dispensa di Amerigo” Saba is a dense, brown-coloured syrup. It is sweet in flavour, with a pleasant, slightly toasted flavour. It is made from grape must which thickens after being slowly cooked over low heat.